Vilka är då vi?

 

Maria:

Uppväxt med djur, har alltid älskat djur och varit riktigt djurtokig. ”Fick” min första katt på min 1 års dag, en liten kattunge hade letat sig till vår uteplats och ingen ville kännas vid den så då fick den stanna. Min första hund, en boxer, fick jag vid 12 års ålder. Andra djur jag haft är dansmöss, shettisponny, ardennerhäst, boaorm.. vid 15 års ålder reagerade jag allergiskt mot min dåvarande katt ”Gunhild”, en perserblandning, och några år senare var pälsdjursallergin olidlig, och gissa om jag sörjde. Så hemskt att inte kunna ha katt eller hund, eller att kunna sköta om sin häst. Några år gick då jag bara hade husdjur i form av boaormen ”Viktor”. Men som tur är så kan jag numera ha hund och katt igen! Men hästar går inte.. och tur är väl kanske det, för vem vet, det kanske skulle ha funnits en häst också i flocken??

 

Till vardags jobbar jag skift på Arlanda. Trivs kanonbra!! En mycket stimulerande arbetsplats där ingen dag är den andra lik!

 

Robert:

Har haft katt och en vovve som liten. Som paketerbjudande när vi träffades fick han en blond finska och en hel drös med djur. Nåja, på den tiden var det ”bara” 2 dobbisar, men flocken har under våra 10 år tillsammans utökats lite grann. Robert har under hela sin uppväxt varit väldigt sportintresserad, och älsklingssporten av alla, i alla kategorier, var och kommer att förbli: amerikansk fotboll. Nästan 14 år av sitt liv har Robert vigt åt sporten, som junior och senior (då i superserien) och flertal SM-medaljer i olika valörer från dessa år finns i vitrinskåpet! Sen snart två år tillbaka ligger skydden nedpackade..

 

Till vardags jobbar världens bästa husse på en teknisk avdelning på Arlanda.

 

Maria och Robert:

En annan passion som vi har förutom våra djur är att resa, och favoritresmålet är Thailand. Vi försöker att samla på minnen, då det är ju något man för alltid kommer att bära med sig, och ett underbart sätt att samla härliga minnen på, är att resa, OCH, att DYKA. Undervattensvärlden är så fantastisk!! Robert är ”Advanced Open Water diver”, men jag jag är en envis ”cocktail dykare” då jag absolut INTE vill dyka i kalla hav eller sjöar.

 

Vi bor sen augusti 2006 i ett kedjehus i Steninge, och trivs jättebra! Vi har nära till strövområden, spårmarker och Steninge badet.

 

2011-10-16 Alexander cyklar med sin hund Kia.

 

Alexander:
Född 14 december 2007, fick sin allra första hund i mars 2008, Jean Dark Kia Ora, japp, Kia är "hans hund" som det är Ok att mamma tränar. :-) Och nog märks det att dom har ett speciellt band till varandra, för Kia har alltid järnkoll på var Alexander befinner sig när vi är ute i skog och mark.. Sin första katt fick han 2009, vår egenuppfödda svarta WilHugs Caravelle. Alexander är mammas lilla hjälpreda när vi har kattungar, han månar om alla våra djur och tycker det är superkul att hjälpa till med hundträning -typ gömma sig, godis eller leksaker för hundarna, springa fort tillsammans med hundarna och oavsett väder och vind så vill han alltid följa med på hundpromenader och äventyr i skogen. :-) Annars älskar han att resa med oss, och hans favoritställe just nu är Kreta, där Bamseklubben visst var toppen. ;-) Sist men inte minst så är han även sin far upp i dagen med ett redan jättestort intresse för amerikansk fotboll. :-)

 
Emilia:
Vår lilla "smurf" i min mage föddes den 13 december och har nu hunnit bli hela 4 månader!! Det va en liten Emilia som gömde sig därinne och hon har på ett ögonblick fått en mycket stolt och beskyddande storebror. Emilia är en snäll baby som sover bra på nätterna och älskar att åka vagn!!!

 

Emilia sover, Alex spanar

 

Alexander på Lanzarote, december 2008

Alexander och Bamse!

Alex och favoritstubben på Lanzarote.