CH

 

SIA a

 

e) S*Jean Dark Joakim Von Anka OSH n

u) Timille Jiu Jitsu SIA c

 

Född 050815

 

- PRA fri

 

~ 071202 CERT och därmed CHAMPION för Satu Hämäläinen

~ 071201 CERT för Ad de Bruijn

~ Wilma är utställd två gånger i klass 11 och fick  EX1 båda gångerna

~ CERT 070408 domare Lesley Morgan Blythe

 

När jag såg Snövit (Wilmas mamma) för första gången, blev jag helt paff! Det var den vackraste katt jag nånsin sett, och när Snövit följde med på en av våra Norge resor för att dejta så visste jag att en Snövit kopia SKA jag bara HA! Och mycket riktigt så blev det hela 7 små dvärgar som hon hade i maggen och en av dem skulle vi ha!!! Till historien hör oxå att vi hade haft en bondkatt tidigare hemma hos oss som inte alls kom överens med Hugo, som nu var ensam katt, (Lisa som bondisen hette bor nu hos en jobbarkompis syster) så vad kunde vara bättre än en likasinnad kompis till Huggisen!


 

 

Wiiilmaaa, Wilmisen, mattes lilla prinsessa, eller som husse kallar henne, Korven, var en riktig virvelvind som tog oss med storm när hon svepte in i vårt dåvarande lilla radhus! Dixi's ögon lööös, äntligen en alldeles EGEN kattunge som Yang kunde bara drömma om att få tvätta. Oj vad hon har gjort skäl för sitt namn (Wilma var ju orkanen som "ödelade" Cancún nov 2005). Har nog aldrig köpt så många blomkrukor i hela mitt liv som under hennes första tid, men lika snabb och påhittig som hon var då kunde hon helt sonika bara somna hos Dixi eller i vårt knä.
 

Våren 2006 höll på att bli en mycket sorgsen vår, plötsligt var Wilma sjuk. Hon som alltid var pigg, full av bus och framför allt (precis som Dixi) MATTOKIG, matvägrade en dag. Jag avvaktade en dag och när det var likadant med henne nästa dag, åkte jag in på en akuttid till veterinär mottagningen. Som vanligt så fick man ju de där ögonkasten av personalen att "nå ja, inte är det väl nåt att hetsa upp sig för det här, det har ju inte gått så många dagar sen hon åt, dom kan göra så ibland" men röntgen visade att lilla prinsessan har ett främmande föremål i magen! Så det blev ju givetvis akutoperation, och döm om min förvåning när jag fick se föremålet.. den där metallplattan som veken sitter i på ett värmeljus?!? Tokiga lilla Wilma! Såå efter en lång tid med krage och specialmat var vår lilla blåmask fullt återställd!
 

Wilma är en tjej med mycket fart i och med ett underbart temperament. Duktig som mamma, och en härlig kamrat att mysa med!

 

 

 

Wilma storjägaren, 051120.