SIA b

 

e) S*Jean Dark Mufasa OSH b

u) S*Jean Dark Petronella SIA a

 

född 12/11-06

 

~ I klass 12 EX1 för domare Lotte Borch

 

 

Redan innan Wilma började visa tecken på att hon var dräktig sa jag till min underbara make att ”OM Wilma är dräktig och det föds en chokladmaskad hona vill jag att hon ska stanna...”

 

I barnaskaran på totalt 6 st småttingar blev det bara en, en yttepytte liten SIA. Då lillan var så mycket mindre än sina syskon lade jag ner hela min själ i att hjälpa henne via stödmatning. En stark vilja hade hon och en rejäl fighting spirit, men vad hjälper det när syskonen är såå mycket större och tyngre. Sakta men säkert gick hennes viktkurva stadigt uppåt, och snart gav hon dom andra en rejäl match runt mjölkbaren!

 

Onni född den 12 november klockan 14.10, endast 53g

 

Vi kallar henne ”Onni”, vilket är det finska ordet för ”lycka”, för det är just det hon är för mig, lycka att hon klarade sig, lycka att hon är såå oerhört rar, lycka att hon finns hos oss och förgyller våra dagrna med sina hyss och prat. Onni är ett riktigt litet lyckopiller!  Mattokig som sin mor, apporterar som Huggisen och gosig som få.  Helt enkelt, mattes underbara lilla lilla prinsessa!

 

Onni ligger och myser framför brasan 16 veckor gammal