PR

 

SIA n

 

e) S*Mockfjärdingens Athletic Alfred SIA d

u) S*Jean Dark Lady Marion OSH n

 

Född 050219

 

~ 071202 CAPIB

~ 071201 CAP nummer 3 och därmed PREMIER samt NOM till panel!!

~ Hugo är tidigare utställd två gånger, båda gångerna med CAP

 

Hugo, Huggisen, tjockisen, kompisen, är några av alla de namn han har fått!!! Minns ni dataspelet med trollet Hugo? Tyckte att den lilla kattungen som vi såg hemma hos Ammi påminde om det trollet, därav namnet. Robert var den som valde ut Huggisen, och en goare brunmask hade vi nog inte kunnat hitta! Vid 3 månaders ålder när han flyttade hem till oss klev han med raska steg runt huset och undersökte det nya stället.


 

 

Hugo älskar att apportera! Överallt i huset ligger det små mjukis leksaker, som är hans. Om nån hund får för sig att ta nån av dom så brukar det låta så här: "men låååt bliiii, den är ju Huuugos" och spliff, hunden spottar ut gosedjuret, och Hugo kan återgå till att dressera oss att kasta föremålet om och om igen.
 

Hugo och Yang är riktiga bundisar, de sover ofta tillsammans i samma bädd, tvättar varandra och myser framför brasan.


Hugo i Yangs bädd...

 

Hugo är en riktig skvallerbytta! Wilma "rymde" i somras två gånger och oj oj oj, vilka röstresurser Hugo tog till  med för att vi skulle komma och titta! Och så säger han alltid till när han SKA på toa och när han HAR varit på toa.


 

December 2005 blev Hugo kastrat, något som kändes väldigt tråkigt, då hans mentalitet är fenomenalt underbar, och jag önskar att dessa egenskaper hade kunnat föras vidare i små Hugobarn. Nu får han vara lekfarbror till Wilmas småttingar och lära dom hur man är en cool kille!